opdater cookie valg

Købebetingelser pr. 1. april 2018 Blåbog - Degn Grafisk A/S

1. Generelt

Nedenstående salgs- og leveringsbetingelser gælder for alle leverancer bestilt via blaabog.degngrafisk.dk herefter kaldet Blåbog - Degn Grafisk A/S webshop. Betingelser gælder i det tilfælde, hvor der ikke er indgået andre skriftlige aftaler mellem kunden og Blåbog - Degn Grafisk A/S webshop.

 

2. Forudsætninger

Du kan kun handle på Blåbog - Degn Grafisk A/S webshop, hvis du opfylder følgende betingelser:

1) Du skal ved at vinge af i "accepter"-boksen i ordreforløbet tiltræde, at du har gennemlæst vore betingelser, og at du er indforstået hermed.

 

3. Bestilling af varer

For at kunne gennemføre en bestilling af varer hos Blåbog - Degn Grafisk A/S beder systemet dig om at afgive oplysninger om dit navn, e-mailadresse, postadresse, samt eventuelt betalingskort og betalingskortnummer (med udløbsdato). Oplysningerne bliver kun registreret for at afvikle dine bestillinger og vil ikke blive anvendt til andet formål.

Om sikkerhed henvises til punkt 6 nedenfor.

Forud for afgivelse af bestilling vil du på Blåbog - Degn Grafisk A/S se en oversigt, der viser de varer, du har valgt samt prisen herfor og det samlede fakturabeløb (inklusiv eventuelle leveringsomkostninger). Når du har afgivet din bestilling, modtager du straks en bestillingsbekræftelse, som du anbefales at printe ud og opbevare som dokumentation for bestillingen. Bestillingsbekræftelsen afsendes automatisk af hjemmesiden pr. mail, og er ikke en ordrebekræftelse.

 

4. Levering

Gratis forsendelse: Priserne er inkl. samlet levering til én adresse i Danmark, når du handler på blaabog.degngrafisk.dk 

Leveringstid afhænger af bogtype og fremgår af prisberegneren hvor du beregner din pris og afgiver ordre.
Leveringstiden er angivet i hele hverdage og skal regnes fra det tidspunkt ordre er afgivet og godkendte trykklare pdf filer er leveret.
Hvis ikke den uploadede pdf fil er korrekt, vil det kunne påvirke leveringstiden.

Se også pkt. 12. vedr. vores normale salgs- og leveringsbetingelser.

Modtagelse af varer; Når du har modtaget dine varer, bør du sammenholde disse med ordrebekræftelsen. Eventuelle skader under transport dækkes af Blåbog - Degn Grafisk A/S. Såfremt du konstaterer en fejl eller mangel/skade på de leverede varer, skal du straks eller inden 7 dage fra leveringen kontakte Degn Grafisk stempelshop skriftligt.

 

Ved reklamation skal du opgive følgende oplysninger:

- Ordrenummer

- Navn

- Telefonnummer eller e-mail adresse

Du kan også kontakte Blåbog - Degn Grafisk A/S på den under punkt 11 nævnte adresse.

 

Webshoppen leverer kun varer i Danmark.

 

5. Betaling

Betaling for varer bestilt på Blåbog - Degn Grafisk A/S kan ske ved brug af Visa-/Dankort, mastercard og mobilepay. Fakturabeløbet bliver ved betaling med kort først trukket på din konto/kreditkort dagen efter at vi afsender varen.

 

6. Sikkerhed ved betalinger

I forbindelse med betalinger anvendes en særlig krypteringsteknologi, secure sockets layer (SSL). Det indebærer, at det kun er vores systemer, der kan aflæse informationer om dit betalingskort. Informationer om betalingskort bliver sendt videre til PBS i krypteret form, og de bliver ikke gemt eller opbevaret.

Du hæfter ikke selv for misbrug af dit betalingskort, medmindre du har overtrådt de gældende regler for brug heraf.

 

7. Fortrydelsesret

Blå bøger er specialfremstillede varer, som ikke kan returneres.

 

8. Reklamation

Eventuelle fejl eller mangler ved produkter/varer leveret fra Blåbog - Degn Grafisk A/S, skal påberåbes inden 2 uger efter, at køber har opdaget fejlen eller manglen. Det er købers pligt at angive og på forlangende vise, hvordan fejlen eller manglen ytrer sig. Dersom køber opdager en fejl, skal køber rette henvendelse til Blåbog - Degn Grafisk A/S. Køber kan som udgangspunkt kun klage over fejl og mangler, der viser sig indenfor 2 år efter varen er blevet leveret. For varer med begrænset holdbarhed, er købers klage-/reklamationsmulighed afgrænset til den holdbarhedsperiode, Blåbog - Degn Grafisk A/S har stillet køber i udsigt. Køber kan som forbruger vælge om varen skal repareres eller byttes. Undtagelsen til denne hovedregel er, hvis ombytning er umulig eller vil medføre uforholdsmæssige store omkostninger for Blåbog - Degn Grafisk A/S.

 

9. Ansvar

Blåbog - Degn Grafisk A/S kan ikke garantere, at webstedet til enhver tid er fejlfrit og i fuld funktion. Blåbog - Degn Grafisk A/S kan som følge heraf ikke holdes ansvarlig for manglende eller fejlagtige leverancer eller mangler m.v., der skyldes manglende stabilitet eller problemer med internetforbindelse eller opkobling m.v. Blåbog - Degn Grafisk A/S kan heller ikke drages til ansvar for forsinkelser eller EDB-vira, der påføres kunden som følge af brug af e-mails eller downloads. Risikoen for vare købt hos Blåbog - Degn Grafisk A/S overgår til kunden på leverings tidspunktet.

 

10. Persondatapolitik

For at du kan indgå aftale med os, har vi brug for følgende oplysninger:

Navn, adresse, tlf.nr. og e-mailadresse.

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål at kunne levere varen til dig.

 

Personoplysningerne registreres hos Degn Grafisk A/S og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.

 

Den dataansvarlige hos Degn Grafisk A/S er direktør Henrik Degn.

Dine oplysninger videregives eller sælges ikke til tredjemand.

 

Som registreret hos Degn Grafisk A/S, har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til: mail@degngrafisk.dk.

 

11. Henvendelser

Alle henvendelser om køb af kan rettes til Blåbog - Degn Grafisk A/S. Vi kan evt. give dig råd og vejledning om forståelsen af disse betingelser samt modtage eventuelle klager i anledning af køb af varer over e-shoppen. Blåbog - Degn Grafisk A/S har følgende adresse og telefonnummer:

 

Blåbog - Degn Grafisk A/S

Skaarupvej 28, Ravnkilde
9610 Nørager
Tlf.: 96 72 70 80
CVR.nr.: 38 29 18 66

Emailadresser kan findes ved at klikke HER

 

12. Øvrigt

I øvrigt gælder vore normale salgs- og leveringsbetingelser, hvis ikke de er udtrykkeligt fraveget i ovenstående. Du kan læse dem ved at trykke her.