opdater cookie valg

Skabeloner til indhold til blå bog

Som hjælp og inspiration har vi lavet brugervenlige blå bog indholds-skabeloner i Word, som I frit kan vælge blandt og tilpasse efter behov.

Word skabelonerne kan anvendes til både A5 og A4 og indeholder nogle af de mest populære emner, der typisk indgår i blå bøger. I skal blot udfylde med jeres tekst og fotos.

Det er ikke et krav, at skabelonerne anvendes. I må være præcis så idérige og kreative I ønsker med indholdet, så længe formatet er A5 eller A4 og der minimum er 15 mm margin - og I til sidst gemmer som én samlet pdf. Se under vejledning, hvis du er i tvivl.

TIP: Mange vælger at indlede blå bog med "Forord" hvor de skriver lidt generelt om klassen og skolen, eller om begivenheder der er sket i skoleperioden. Foto-collager fra klasse-udflugter er også populært.

Flere af skabelonerne benytter en figur til visning af portrætbilledet - Klik her for guide til skift af billedet.

 

 

Når I er færdige med at skrive tekst og lave indhold:

Når I er færdige med at skrive tekst - enten i vores eller jeres egne indholdsskabeloner, er det vigtigt at I gemmer filen som pdf.
Se evt. under vejledning hvordan I gemmer som pdf og samler flere sider i én pdf.

Når pdf-filen til indhold er klar, vælges bog-type og omslags-design og I kan bestille jeres blå bog til tryk.

Hvis I har lavet indholdet som A4, men vil bestille en A5 bog, bliver indholdet automatisk skalleret ned til 71% inden print - Se flere spørgsmål og svar.

 

Se bogtyper, omslag-designs og beregn pris: